Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
drva_ww

Pronađeni kradljivci bicikla i drva

SISAK – Policija je kazneno prijavila 62-godišnjaka zbog krađe bicikla. Naime, njega se sumnjiči da je u subotu, 19. rujna, u Sisku ukrao nezaključani bicikl 35-godišnjakinje. Od osumnjičenog je bicikl oduzet i vraćen vlasnici.

Zbog krađe drva provedeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim i 45-godišnjim muškarcem. Naime, njih se sumnjiči da su u mjesecu kolovozu ove godine, u šumi na području mjesta Donji Klasnić, posjekli 142 stabala hrasta, graba i bagrema te ukrali dio trupaca. Ovom krađom počinjena je šteta od oko 53.500 kuna, a osumnjičeni će biti kazneno prijavljeni Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

U utorak, 22. rujna, oko 23 sata, policijski službenici su u mjestu Lekenik, zatekli 28-godišnjaka u posjedovanju 50 grama droge amfetamina tzv. speed i 50 tableta droge MDMA tzv. ecstasy. Od osumnjičenog je droga oduzeta te će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X