Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Prošlog tjedna 49 kaznenih djela i 30 prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je šest kaznenih djela od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji. Tri kaznena djela zabilježena su na području Kutine, dva na području Petrinje i jedno na području Siska.

U razdoblju 26. srpnja do 1. kolovoza na području naše Policijske uprave zabilježeno je i obrađeno 49 kaznenih djela, od kojih su 27 počinili nepoznati počinitelji. Na području Petrinje počinjena su 4, a na području Siska 18 kaznenih djela.

Na prometnicama se dogodilo 30 prometnih nesreća od kojih dvije na području Petrinje i 9 na području Siska. U prometnim nesrećama na području Petrinje i u jednoj na području Siska vozači su bili pod utjecajem alkohola. Tijekom vikenda na prometnicama se dogodilo 15 prometnih nesreća. – izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Izvijestili su i kako su tijekom mjeseca srpnja evidentirali ukupno 27 zapljena droga. Zabilježeno je 17 zapljena droge marihuane (1.426,97 grama), šest zapljena lijekova koji se nalaze na popisu droga (7.958 komada) i četiri zapljene amfetamina (48,3 grama).

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X