Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijanaslov

Provalama oštetio tvrtku za 100 tisuća kuna

SISAK – Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom. Njega se sumnjiči da je 17.rujna u Sisku provalio u jednu tvrtku te posjekao i ukrao optičke i električne kablove. Također je 15.listopada u Sisku provalio u zatvoreno parkiralište poduzeća, te tom prilikom provalio u tri teretna vozila, ispreturao stvari te se udaljio ništa ne ukravši. U razdoblju od 22.do 28.srpnja, zajedno s 25-godišnjakom, u Sisku je provalio u ograđeni prostor poduzeća, presjekao i ukrao električne kablove. Isto tako, 8.listopada zajedno s 30-godišnjakom i 36-godišnjakom je u Sisku iz hale jednog poduzeća ukrao razni alat, oštetivši tvrtku za 100 tisuća kuna. Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Policiji je prijavljena računalna prijevara počinjena na štetu 42-godišnjaka s područja Gline. Naime, on je 14. listopada putem internetske stranice pronašao oglas za prodaju setova alata, stupio u kontakt s prodavateljem, poslao mu broj kartice tekućeg računa te mu je tom prilikom u više navrata s kartice izvršena transakcija. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X