Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Provale u obiteljske kuće i stanove u Petrinji i Glini

PETRINJA/ GLINA  –  S petka na subotu, 15./16. listopada, nepoznati počinitelj je u ulici Mile Wood u Petrinji, iskoristio odsutnost 37-godišnjeg vlasnika obiteljske kuće u koju je provalio i ukrao novac i zlatni nakit. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava, a za provalnikom se traga.

Traga se za nepoznatim počiniteljem koji je u razdoblju od 14. do 16. listopada, na Trgu bana Josipa Jelačića u Glini, ušao u stambenu zgradu oštećenu potresom gdje je provali u tri stana i dvije šupe iz kojih je ukrao televizor, nakit, alkoholna pića, bicikl i druge stvari. Od oštećenih su zaprimljene kaznene prijave zbog teških krađa, a ukupna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. – priopćila je PU sisačko-moslavačka.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X