policijauniverzalnagore2

Provalio u kuću i ukrao nakit te novčanik s dokumentima

MARTINSKA VES – U mjestu Desni Dubrovčak u subotu 28.ožujka, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 58-godišnje žene te ukrao nakit i novčanik s dokumentima. Od oštećene je zaprimljena kaznena prijava zbog teške krađe, a Policija za provalnikom traga.

Tijekom vikenda policija je na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježila šest kaznenih djela, od čega su tri kaznena djela počinjena na području Siska, te po jedno na području Sunje, Kutine i Gline. Policija je evidentirala tri krađe te po jednu tešku krađu, prijetnju i prijevaru.

Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima je nastala samo materijalna šteta i to na području Siska i Kutine. Također, policija je zabilježila dva narušavanja javnog reda i mira i to na području Siska, za koja su prijavljena četiri počinitelja. Prekršaji su počinjeni fizičkim sukobom.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X