Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
voda11

Raspored radova na vodovodu i kanalizaciji od 8.do 12.ožujka

PETRINJA – Na temelju dostavljenih informacija od izvođača radova, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ u razdoblju od 8. do 12. ožujka 2021. godine izvodit će se sljedeći radovi:

Grad Petrinja

  • Na određenim dionicama se izvode ponovna snimanja stanja kako bi se utvrdila šteta prouzročena potresom. Nastavljaju se radovi na jednom od dva retencijska bazena kao i radovi na kanalu u Ulici 6. kolovoza, gdje će trajati i izrada ključnih priključaka za odvodnju.
  • Vezano uz vodoopskrbu, radovi će i ovog tjedna trajati u Sisačkoj ulici, Ulici Vilka Panaca, Ulici Gromova te Ulici I.K. Sakcinskog i 6. kolovoza.

Mošćenica

  • Vezano uz odvodnju, provodit će se CCTV snimanja te priprema dokumentacije za tehnički pregled.
  • Vezano uz vodoopskrbu, nastavljaju se završni radovi, radovi oko hidranata i tlače probe te ugradnja vodomjera u šahte kućnih priključaka. Ujedno traje i sanacija cjevovoda nakon potresa.

Nova Drenčina

  • Nastavljaju se radovi na crpnoj stanici.

Na aglomeracijskim vodospremama Zebinac i Popova šuma također se nastavljaju ranije započete aktivnosti.

Na području provedbe projekta svakodnevno se izvodi sanacija prometnica pa se obavještavaju građani i o novoj regulaciji prometa: 

  • Ulica dr. J. Nemeca bit će zatvorena za sav promet od kućnog broja 2/1 do broja 32/1 a prometovat će se obilaznim pravcem – Ulica dr. Nemeca – B. Rumlera.
  • Za promet će biti zatvoreno i raskrižje Ulice 6. kolovoza i Ulice Josipa Glasera a prometovat će se obilaznim pravcem – 6. kolovoza – Rokova ulica.
  • U posljednjoj etapi sanacije bit će zatvorena dionica od raskrižja Ulice 6. kolovoza i Ulice Vinogradi do tunela Popova šuma a obilazno će se prometovati Ulicom 6. kolovoza i ulicom Vinogradi.

Komunalno poduzeće Privreda moli stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X