Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
20200928_171234_ww

Savjet mladih usvojio svoj plan rada za 2021.godinu

PETRINJA – Savjet mladih je na svojoj osmoj sjednici održanoj jučer usvojio Plan i program rada za 2021. godinu. Plan je predstavio predsjednik Savjeta Daniel Barukčić. Jedna od točaka plana je zapošljavanje i poduzetništvo:

„Mladi prolaze kroz školski sustav, ulaze u svijet odraslih tako da je zapošljavanje važna točka. Cilj je predstaviti i poticati načine na koje se mladi mogu profesionalno razvijati u poslovnom svijetu.“

Druga predložena mjera su dani otvorenih vrata:

„To je opet jedna ideja kroz koju bi javna i privatna poduzeća mogla otvoriti mladima kako bi ih upoznali sa svime što rade.“

U Savjetu već poduzimaju aktivnosti i po pitanju rješavanja prostora.  Jedna od ideja je tražiti prostor u budućem centru za branitelje u Petrinji o čemu je već održan jedan sastanak.

Članovi Savjeta mladih su razgovarali i o nadolazećim aktivnostima u ovoj godini.  Jedna od ideja bila je i sudjelovanje na nadolazećem sajmu Tominje te Adventu u Petrinji. Na kraju je Barukčić izvijestio kako će ovih dana stići naručeni promotivni materijal Savjeta mladih kojeg će dijeliti u svrhu promocije njihova rada.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X