cazmatransautobus

Sisačko-moslavačka županija nastavlja subvencionirati prijevoz autobusom za redovite studente

SISAK – Sisačko-moslavačka županija donijela je Odluku o sufinanciranju prijevoza autobusom za redovite studente s prebivalištem na području Sisačko-moslavačke županije za akademsku godinu 2022./2023.

Sisačko-moslavačka županija sufinancirat će redovitim studentima s prebivalištem na području županije prijevoz autobusom Auto prometa ili Čazmatransa u iznosu od 25 posto cijene mjesečne ili polumjesečne karte, od mjesta stanovanja do mjesta studiranja. Sufinanciranje traje od 1.listopada ove do 30.rujna iduće godine.

Redoviti studenti trebaju poslati na ovjeru ispunjen jedan primjerak obrasca potvrde za subvenciju prijevoza studenta koja se nalazi na internetskim stranicama županije, potvrdu o upisu na fakultet ili učilište u novoj akademskoj godini te kopiju osobne iskaznice ili potvrdu o prebivalištu.

Popunjenu potvrdu i navedeni dokument dostavljate na e-mail adresu [email protected] ili [email protected]

Na temelju dostavljenih dokumenata student dobiva potvrdu Županije s kojom uz nadoplatu kupuje mjesečnu ili polumjesečnu kartu za prijevoz autobusom za relaciju navedenu na potvrdi. Putna karta za navedene mjesece kupuje se isključivo uz predočenje osobne iskaznice.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X