Izbornik
policijauniverzalnagore

Smrtno stradao 32-godišnjak u prometnoj nesreći u Lekeniku

LEKENIK – Sinoć oko 23 sata na državnoj cesti D30 u Lekeniku, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a jedna je lakše ozlijeđena. Naime, nesreću je izazvao 32-godišnjak koji je upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija te je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio van kolnika. Pritom je udario u pješačku stazu i odvodni kanal.

Od siline udarca došlo je do rotacije vozila koje je udarilo u metalnu žičanu ogradu i palo na krov. Na mjestu događaja smrtno je stradao 32-godišnji vozač, dok se u vozilu kao putnik nalazio 25-godišnjak koji je u ovoj nesreći lakše ozlijeđen.

Tijelo poginulog 32-godišnjaka radi obdukcije je prevezeno u sisačku Opću bolnicu. U svezi ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu proslijediti izvješće o događaju.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X