policijauniverzalnagore

Tijekom vikenda policija zatekla više osoba u neovlaštenom posjedu droge

SISAK – U petak 28.veljače oko 21 sat i 40 minuta, policijski službenici su u Kutini zatekli 23-godišnjaka u neovlaštenom posjedovanju 38,5 grama droge Amfetamin i pištolja. Sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga i Zakonu o posjedovanju i nabavi oružja građana bit će prijavljen nadležnom Općinskom sudu.

Sisačka policija je u subotu 29.veljače oko 23 sata u perivoju Viktorovac, zatekla 29-godišnjaka u neovlaštenom posjedovanju 0,7 grama droge marihuane. Od njega je droga oduzeta te će sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga biti prekršajno prijavljen nadležnom Općinskom sudu.

Istoga dana, svega 45 minuta kasnije na istom mjestu, polica je zatekla 20-godišnjaka i 24-godišnjaka u neovlaštenom posjetovanju 40 doza LSD-a, 10,6 grama halucinogenih gljiva Psilociba, 5,5 grama droge marihuane, 25,7 grama droge amfetamin i šest tableta droge MDMD, takozvane Ectasy. Oni su zbog počinjena kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

U nedjelju 1.ožujka u 16 sati u Topolovcu, policijski službenici su zatekli 25-godišnjaka u neovlaštenom posjedovanju 8,4 grama droge marihuane. Od njega je droga oduzeta te će sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga biti prekršajno prijavljen nadležnom Općinskom sudu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X