Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Tijekom vikenda šest osoba zatečeno u kršenju mjere samoizolacije

U petak, 26. ožujka, u poslijepodnevnim satima, na izlazu iz Republike Hrvatske na granični prijelaz Dvor pristupio je 68-godišnji hrvatski državljanin kojem je određena mjera samoizolacije. Istoga dana, u noćnim satima na izlazu iz Republike Hrvatske na granični prijelaz Hrvatska Kostajnica pristupio je 62-godišnji hrvatski državljanin, za kojeg je izvršenom graničnom kontrolom utvrđeno da nije tranzitirao kroz Republiku Hrvatsku, niti je posjedovao negativan PCR test, već je kratkotrajno boravio na području Republike Hrvatske.

Sljedećeg dana, u večernjim satima na izlazu iz Republike Hrvatske na granični prijelaz Hrvatska Kostajnica pristupila su dvojica hrvatskih državljana starosti 40 i 44 godine, za koje je izvršenom graničnom kontrolom utvrđeno da nisu tranzitirali kroz Republiku Hrvatsku, niti su posjedovali negativan PCR test, već su kratkotrajno boravili na području Republike Hrvatske. Istoga dana u večernjim satima, u Drenačkoj ulici u Petrinji zatečen je 18-godišnjak kojem je određena mjera samoizolacije.

U nedjelju, 28. ožujka na izlazu iz Republike Hrvatske na granični prijelaz Hrvatska Kostajnica pristupio je 47-godišnji hrvatski državljanin, za kojeg je izvršenom graničnom kontrolom utvrđeno da nije tranzitirao kroz Republiku Hrvatsku, niti je posjedovao negativan PCR test, već je kratkotrajno boravio na području Republike Hrvatske.

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o izmjeni i dopunama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prema kojemu je predviđena novčana kazna u iznosu od osam do 15 tisuća kuna, izdan im je prekršajni nalog, javlja Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X