Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
vožnjaquadom

Ozlijedili se prilikom vožnje quada

Foto: Ilustracija

ZBJEGOVAČA – U nedjelju, 28. ožujka oko 16 sati, u mjestu Zbjegovača, na području Kutine, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Do nesreće je došlo kada je 35-godišnjakinja s područja Kutine upravljala neregistriranim i neosiguranim motornim vozilom tzv. “Quadom”. Dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine, vozačica je sletjela u odvodni kanal i udarila u stablo. Od siline udara vozačica i 40-godišnji suvozač su ispali iz vozila.

Sudionici ove prometne nesreće su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u Opću bolnicu Pakrac, gdje su 35-godišnjakinji konstatirane lake tjelesne ozljede, a 40-godišnjaku teške tjelesne ozljede. Protiv vozačice Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X