Share on facebook
Share on twitter
PP391

Trećim natječajem u zakup ponuđena 32 poslovna prostora, jedan u Petrinji

Raspisan je natječaj za zakup 32 državna poslovna prostora u Zagrebu, Splitu, Milni na Braču, Puli, Rijeci, Osijeku, Petrinji i Bjelovaru.

Na trećem ovogodišnjem natječaju Državnih nekretnina d.o.o u Petrinji u zakup je ponuđen jedan poslovni prostor s početnim iznosom zakupnine od 12 kn/metru kvadratnom.

Natječaj bit će otvoren do 10. rujna te će zainteresirani ponuditelji prostore moći osobno pogledati između 30. kolovoza i 3. rujna prema rasporedu objavljenom u javnom pozivu. Poslovni prostori daju se u zakup u viđenom stanju na vrijeme od 10 godina, a prvi mjesec od sklapanja ugovora o zakupu zakupnici su oslobođeni plaćanja zakupnine.

Ponuditelji svoje ponude mogu dostaviti poštom na adresu: DRŽAVNE NEKRETNINE d.o.o., Planinska 1, Zagreb ili u pisarnicu Društva. Javno otvaranje održat će se 10. rujna 2021. godine u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Dežmanova 10, Zagreb, u 13 sati.

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X