Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
petriniavarazdin2020

Trofej grada Varaždina u rukama petrinjskih plesača

VARAŽDIN/PETRINJA – Najbolji i najuspješniji petrinjski sportski plesni par Jakov Bjelac – Magdalena Vidas, članovi Sportskog plesnog kluba Petrinia, ponovno su proteklog vikenda pokazali svoju izvrsnost osvojivši Trofej grada Varaždina u kategoriji „starija mladež“ i to u obje discipline: standardnim i latinsko-američkim plesovima.

S osvajanjem medalja svoja prva natjecanja nastavili su i najmlađi petrinjski plesači sportski plesni par Toma Svoboda – Katja Marjanović u starosnoj kategoriji „mlađi osnovci“. Toma i Katja imaju samo sedam godina i već su na plesnom podiju pokazali zavidan talent i trud te su na svom prvom bodovnom turniru u Varaždinu osvojili srebrnu medalju u standardnim plesovima i brončanu medalju u latinsko-američkim plesovima.

Nešto stariji njihovi kolege sportski plesni par Mak Flatz – Marija Zubak, u kategoriji „osnovci“, također na prvom svom bodovnom turniru, izuzetnim plesnim umijećem pokazuju da su najbolji i penju se na najviše postolje osvajajući prva mjesta i zlatne medalje u obje discipline.

  • Image00001
  • Image00002
  • Image00003
  • Image00004
  • Image00005
  • Image00006
Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X