policijauniverzalnagore

U Luščanima ukradena prikolica za prijevoz drva

LUŠČANI – U mjestu Luščani na petrinjskom području u noći s petka na subotu, 15./16.svibnja, nepoznati počinitelj je iskoristio nepažnju 67-godišnjeg vlasnika i ukrao prikolicu za prijevoz drva. Od oštećenog, koji štetu procjenjuje na oko 5000 kuna, zaprimljena je kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

Policija traga i za nepoznatim počiniteljem koji je jučer oko 13 sati i 30 minuta na parkiralištu Gradskog groblja Viktorovac, potiskivanjem prozora na parkiranom vozilu, ukrao novčanik s osobnim dokumentima i mobitel vlasništvo 42-godišnjakinje.

Policiji je također prijavljena krađa drva, počinjena 15.svibnja u poslijepodnevnim satima u šumi na području Lelenika, u kojoj je nepoznati počinitelj posjekao i ukrao 24 stabla graba, čime je nadležnu šumariju oštetio za oko 10 tisuća kuna.

U razdoblju od 20. prosinca prošle godine do 16. svibnja ove godine, nepoznati počinitelj je u mjestu Roviška, na glinskom području, provalio u obiteljsku kuću 49-godišnjeg vlasnika i ukrao televizor. Potom je provalio u dvorišnu prostoriju iz koje je ukrao više motornih kosilica, trimera i radnih aparata. Vlasnik ukupnu štetu procjenjuje na 20 tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja su podnesene kaznene prijave, a policija za istima traga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X