Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
MOSCENICA

U Mošćenici obilježena žrtva Vukovara

MOŠĆENICA – Jučer su najmlađi, mladi i oni malo manje mladi Moščenićani u znak pijeteta prema žrtvama Vukovara i Škabrnje, ali i svih drugih žrtava, kroz cijelo naselje duž Moććenice od Praćna do Finela zapalili lampaše i na taj način odala počast svim stradalima. U samom srcu Mošćenice na Trgu hrvatskih braniteljica lampašima je ispisano ime grada ponosa Vukovara, a sve nazočne blagoslovio je Župnik vlč. Damir Ceković.

Darko Lipovac se u ime Mjesnog odbora zahvalio svima koji su sudjelovali te istaknuo mlade članove Mošćeničkog DVD-a i HKUD-a koji su se odazvali pozivu. Zahvala i voditeljici područne škole Josipi Radišić čiji smo rukopis iskoristili za ispis imena grada. Naravno zahvalili su se i gradu Petrinji i gradonačelniku koji su osigurali dovoljan broj lampaša.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X