Izbornik
MOSCENICA

U Mošćenici obilježena žrtva Vukovara

MOŠĆENICA – Jučer su najmlađi, mladi i oni malo manje mladi Moščenićani u znak pijeteta prema žrtvama Vukovara i Škabrnje, ali i svih drugih žrtava, kroz cijelo naselje duž Moććenice od Praćna do Finela zapalili lampaše i na taj način odala počast svim stradalima. U samom srcu Mošćenice na Trgu hrvatskih braniteljica lampašima je ispisano ime grada ponosa Vukovara, a sve nazočne blagoslovio je Župnik vlč. Damir Ceković.

Darko Lipovac se u ime Mjesnog odbora zahvalio svima koji su sudjelovali te istaknuo mlade članove Mošćeničkog DVD-a i HKUD-a koji su se odazvali pozivu. Zahvala i voditeljici područne škole Josipi Radišić čiji smo rukopis iskoristili za ispis imena grada. Naravno zahvalili su se i gradu Petrinji i gradonačelniku koji su osigurali dovoljan broj lampaša.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X