Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
vojarna

U petrinjskoj Vojarni prikupljene 123 doze krvi

PETRINJA – U vojarni „Pukovnik Predrag Matanović“ u Petrinji održana je druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi koju je organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Petrinja. U ovoj akciji prikupljene su 123 doze krvi, od čega je krv darivalo osam žena te 115 muškaraca, dok je akciji pristupila 141 osoba. Po prvi puta krv je darovalo i šest muškaraca.

„Zahvaljujemo se svim pripadnicama i pripadnicima Oružanih snaga Republike Hrvatske na kao i uvijek brojnom odazivu, kao i na njihovom promicanju davalaštva krvi. Idući put akciju dobrovoljnog darivanja krvi u Vojarni organiziramo 4.lipnja 2020.godine“, poručuju iz Gradskog društva Crveni križ Petrinja te na kraju dodaju kako će sljedeću akciju dobrovoljnog darivanja krvi za građanstvo održati 11.svibnja u prostorijama Gradskog društva Crveni križ Petrinja.

Foto: Arhiva

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X