policijastopnaslov

U Topuskom pijan izazvao prometnu nesreću

TOPUSKO – Jučer oko 23 sata i 45 minuta u Topuskom se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 20-godišnjak s područja Topuskog, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,51 promila, te uslijed ne kretanja sredino obilježene prometne trake, udario u parkirano osobno vozilo, potom u drvo, a u konačnici i u stup javne rasvjete. Zbog ove prometne nesreće, 20-godišnjak je prekršajno prijavljen nadležnom sudu.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke, zabilježeno je osam kaznenih djela, od čega je najviše kaznenih dijela počinjeno u Kutini. Zabilježene su tri prijetnje, te po jedna krađa, prijevara, utaja, tjelesna ozljeda i oštećenje tuđe stvari. Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X