Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
Untitled-3

Učenici Prve osnovne škole se vratili u školske klupe u Hrastovici

HRASTOVICA – U ponedjeljak su se učenici naših prvih i drugih razreda vratili u školske klupe u školu u Hrastovici. Tamo su ih dočekale njihove učiteljice i pokloni koje su im pripremili novi prijatlji iz Osnovne škole Petra Kanavelića s Korčule. U svakom poklonu bila je i lijepa poruka podrške za učenike.

 

„Jako smo zahvalni na poklonima te ćemo svakako se povratno javiti i ostati u kontaktu s našim novim prijateljima. Nadamo se da je ovo početak jedne lijepe suradnje.

Školski dan je brzo prošao u igri i smijehu te druženju s prijateljima. Vjerujem da je ovo početak normalizacije života za naše učenike, ali i za sve nas ostale.

 

Svi učenici su u školu došli organiziranim prijevozom. Nije nam bilo lako, ali uspjeli smo sve organizirati i posložiti. Hvala roditeljima, učiteljicama i svim djelatnicima škole na pomoći. Hvala vozačima Čazmatransa na strpljenju za sve naše promjene u redu vožnje.“, istaknuo je ravnatelj škole Robert Groza.

 

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X