hepodsstruja

Učestali upiti građana o očitavanju struje od strane djelatnika HEP-a

PETRINJA – Iz Stožera civilne zaštite Grada Petrinje poslali su nekoliko informacije obzirom na učestale upite građana o očitavanju struje od strane djelatnika HEP-a.

„Zbog brojnih upita građana o očitavanju struje upućenih Stožeru civilne zaštite Grada Petrinje, kontaktirali smo HEP Petrinja i saznali da na području grada Petrinje HEP obavlja očitavanje mjernih uređaja koji u mjesecu travnju imaju redovni obračun. Zbog epidemije uzrokovane COVID-19 virusom, očitavanje se obavlja samo kod onih uređaja koji se nalaze na vanjskom pročelju i do kojih je moguće doći bez ulaska u zatvorene prostore, stanove i kuće. Uređaji koji se nalaze unutar kuće ili stana, neće se očitavati, već će se za iste napraviti procjena potrošnje“, ističu iz Stožera civilne zaštite Grada Petrinje.

Također podsjećaju da korisnici do čijih mjernih uređaja se ne može doći, mogu sami očitati stanje brojila i dostaviti ga na jedan od sljedećih načina : putem aplikacije Moja mreža, putem govornog automata na 0800 0555 ili putem info telefona na 0800 300 418.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X