vet-uk

Veterani predali još jednu pošiljku humanitarne pomoći za Ukrajinu

PETRINJA – Nakon još jedne akcije prikupljanja humanitarne pomoći za stanovnike ratom zahvaćene Ukrajine, članova Udruge ratnih veterana – veterana Domovinskog rata Grada Petrinje, prikupljena pomoć predana je Sofiji Dolbilin, medicinskoj sestri koja je zaposlena u Domu zdravlja Sisak, koja već 27 godina živi u Hrvatskoj, a uz čije će posredovanje biti poslana u grad Lavov.

Na donacijama se zahvalio predsjednik Udruge Zlatko Iskrić: „Dragi naši žitelji Grada Petrinje, druga pošiljka vaše humanitarne pomoći kreće krajem mjeseca za Ukrajinu, kreće onima kojima je najpotrebnije. Vi koji ste prošli Domovinski rat, pandemiju i potres, razumijete da sve i jedna vaša donacija je dobro došla. Ovim putem htjeli bi se zahvaliti i kazati da donacije idu iz ruke u ruku i da ste vi ti koji ste napravili dobro djelo i Bog će vas dragi radi toga nagraditi. Što se tiče suradnje s ljudima koji rade za te humanitarne pomoći ona je stvarno izvanredna i samo ću još naglasiti da ti ljudi plaču kada vide ono što ste vi donirali. Hvala vam još jednom.“

  • foto00001
  • foto00002
  • foto00003
  • foto00004
  • foto00005
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X