Izbornik
hajrudinkulasicgorebozic19

Vijeće bošnjačke nacionalne manjine čestita Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

PETRINJA – Povodom proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 27.obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja, prigodnu čestitku uputio je Hajrudin Kulašić u ime Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Petrinje.

„S ponosom se prisjećamo 5.kolovoza 1995.godine kada je vojska krenula u završno stvaranje samostalne i demokratske Republike Hrvatske. S dubokim poštovanjem prisjećamo se i odajemo počast svim poginulim i nestalim hrvatskim i bošnjačkim braniteljima i civilima koji su svoje živote utkali u slobodu i neovisnost samostalne i suverene Republike Hrvatske. Svim sugrađanima Petrinje i cijele Republike Hrvatske, želimo sretan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 27.obljetnicu Vojno-redarstvene operacije Oluja“, stoji u čestici Hajrudina Kulašića u ime Vijeća bošnjačke nacionalne manjine Grada Petrinje.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X