Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
ddpark23062020

Dumbović: „Onaj tko vam ništa nije napravio, nemojte mu ništa ni vjerovati“

PETRINJA – U petrinjskom Gradskom parku, čelnik Narodne stranke Reformisti Sisačko-moslavačke županije i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović, 10.na listi Restart koalicije u našoj šestoj izbornoj jedinici povodom nadolazećih parlamentarnih izbora, održao je konferenciju za novinare na kojoj je istaknuo kako i budućnosti nude dobra rješenja kako za šestu izbornu jedinicu, tako i za našu Sisačko-moslavačku županiju.

„Ono što mogu danas ovdje reći da sam napravio koalicijskim sporazum sa određenim brojem glasova da mogu ući u Hrvatski sabor sa Restart koalicijom. Mislim da je to izuzetno važno za Petrinju, za ovu cijelu regiju, da je to ustvari važno da bi taj glas bio u Saboru i da bi se borili za sve ono što smo pokušali kroz ove četiri godine ishodovati i partnerske odnose sa Restart koalicijom, gdje smo napravili pravi sporazum gdje zajednički stojimo iza poruke ne radioaktivnom otpadu u našoj Sisačko-moslavačkoj županiji“, rekao je uvodno Dumbović te podsjeća kako su Vlada i resorna ministarstva napala naše područje sa nuklearnim otpadom.

„Znam ponavljati i reći niste nas napali sa autocestom, brzom cestom koja donosi brzi razvoj. To je ono što je ključ cijele priče Restart koalicije gledajući na ova područja koja trajno zaostaju u razvoju. Znamo da mnoge kategorije u društvu su socijalne kategorije i da te kategorije, kada pogledamo pogotovo na području koje trajno zaostaje u razvoju, su ostavljene i napuštene od strane države. Tu se moramo boriti ne samo za školstvo, zdravstvo, ključ cijele priče je gospodarstvo“, dodaje Dumbović te ističe kako moraju dati jasne poruke.

„Ovdje sam gdje ostajem sa ljudima, ovdje sam gdje ljudi otvaraju moja vrata i znam da mi puno znači u šestoj izbornoj jedinici mnogi oni koji su stekli povjerenje u komunikaciji samnom kao gradonačelnikom. Ono što treba istaknuti da ćemo od danas kroz naše gradove u Sisačko-moslavačkoj županiji vidjeti samo u četiri godine jednom ili eventualnom dva puta prije izbore političare, vidjet ćemo ih danas, možda još do sljedeće subote kako bi oni ovaj narod preparirali da daju glas. Ja im kažem da ne čekaju još ponovno četiri godine da bi im oni ponovno došli, nego da izaberu ljude koji s njima žive, koji su im nešto napravili. Onaj tko vam ništa nije napravio, nemojte mu ništa ni vjerovati“, istaknuo je Dumbović.

Još jednom je ponovio kako je našem kraju važno završiti autocestu. „Taj kraj mora biti povezan sa onim što je izuzetno važno, to je brza cesta koja donosi brzi razvoj, to je cesta koja dolazi do Siska i Petrinje, to je cesta koja ima petlju od Stupna koja ide preko Kupe, most do Mošćenice. Mnoge su politike to obećavale, došli su po glasove, ali to nisu realizirali. Sisačko-moslavačka županija ne zaslužuje da nema ni portira u Saboru, ili u resornim ministarstvima ili Vladi, nema ni pomoćnika ministra, nema ni tajnika, nema nikoga. Sisačko-moslavačka županija je jednostavno županija koja čeka da netko u Zagrebu nešto napravi za nas. Mogu napraviti samo oni koji imaju političke mišiće i ljude koji će zastupati interese Sisačko-moslavačke županije“, rekao je Dumbović te na kraju poručio kako želi da Petrinja bude destinacija EU fondova.

SPONZORIRANI ČLANAK

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X