Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bikenrunpetrinja19go

Posebna regulacija prometa zbog Bike´n´Run festivala

PETRINJA – U sklopu Bike´n´Run festivala bit će održana trkačka cestovna utrka na 10 kilometara koju organizira Triatlon klub Petrinja. Zbog navedene utrke u petak 27.rujna 2019.godine bit će posebna regulacija prometa u dvije faze : prva faza je privremena regulacija prometa za vrijeme utrke učenika osnovnih i srednjih škola te druga faza privremene regulacije prometa za vrijeme glavne utrke.

FAZA 1 : privremena regulacija prometa u vremenu od 17 do 18:30 sati

  • Zabrana prometovanja na Trgu Stjepana Radića
  • Zabrana prometovanja u Ulici Stjepana Radića od raskrižja s Ulicom Artura Turkulina za sva vozila, osim za vozila stanara koja su obvezna skrenuti desno na raskrižju s Ulicom Ivana Filipovića. Vozila stanara će se propuštati pomicanjem barijere od strane ovlaštenih osoba na raskrižju s Ulicom Artura Turkulina.
  • Zabrana prometovanja Ulicom Otona Kučere od Trga Stjepana Radića do raskrižja s Ulicom Augusta Šenoe

FAZA 2 : privremena regulacija prometa u vremenu od 18:30 do 20:10 sati uključuje sva ograničenja iz Faze 1 i dodatno :

  • Zabrana prometovanja Ulicom Stjepana Radića od raskrižja s Ulicom Ivana Filipovića do raskrižja s Ulicom Gromvoa i Ulicom Martina Juranovića gdje će promet biti preusmjeren u Ulicu Gromova
  • Zabranjuje se pristup Ulici Stjepana Radića iz Ulica Ivana Kukuljevića Sakcinskog, Vrtni put, Katarine Zrinske, Milana Dujnića, Pavla Rittera Vitezovića, Vladimira Stahuljaka, Martina Juranovića i Ulice Gromova

Za regulaciju prometa predviđeni su prometni znakovi te osobe ovlaštene od strane lokalne policijske uprave.

„Molimo građane da u vrijeme održavanja utrke ograniče korištenje svojih vozila, odnosno da ih prilagode stvarnim potrebama. Također molimo građane da svojim sudjelovanjem podrže ovaj sportski događaj, te izađu na ulice i navijaju, a tako i dožive dijelić pozitivne atmosfere koja je uvijek prisutna na ovakvim događanjima“, poručuju iz Triatlon kluba Petrinja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X