Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
zapnaslovna

Predstava „Zapleši“ odlično prihvaćena od sisačke publike

SISAK – Prepuna dvorana Kristalne kocke vedrine okupila je znatiželjnike koji su došli pogledati prvu plesnu predstavu Hrvatskog sportskog plesnog saveza u koreografiji Petre Jeričević. Predstava je prije Siska održana u Zagrebu, Samoboru i Varaždinu, a nakon Siska plesači gostuju u Splitu.

Sisak se pokazao kao najbolji domaćin, a gledalište je bilo dupkom puno! Čak 70 minuta čiste plesne zabave, glume Slavka Sobina i Gabriele Pilić, raskoš kostima i elegancije pokreta nikog nisu ostavili ravnodušnim.

Pojedinačne plesne točke, plesne točke u parovima, muškim i ženskim grupama te miješanim formacijama, uz plesni dvoboj Slavka i dječjih plesnih parova SPK TOP STEP, izazvali su oduševljenje u publici koja je neprestano glumce i plesače nagrađivala pljeskom. Publika je posebno nagradila i sisački plesni par u postavi, Marijetu Rimay i Filipa Debelca, što je spontano Slavko koristio za podizanje atmosfere.

Marijeta Rimay, predsjednica Kluba domaćina, TOP STEP, zahvaljuje gradu Sisku i KKV-e na prihvaćanju ovog projekta i podršci u izvedbi.
Foto: Damir Pahić

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X