Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

S bankomata ukrao novac, nepoznati počinitelj provalio u kuću

SISAK – S nedjelje na ponedjeljak, 15./16. ožujka, u mjestu Kirin, općina Gvozd, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 39-godišnjeg muškarca i 37-godišnje žene te ukrao više štednjaka na kruta goriva i hladnjaka. Zaprimljena je kaznena prijava, a za provalnikom se traga.

Jučer, 19. ožujka, u jutarnjim satima, u jednom trgovačkom centru u Sisku, 57-godišnjak je na bankomatu podigao novac koji je zaboravio uzeti, a što je iskoristio nepoznati počinitelj i ukrao novac. Zbog ove krađe zaprimljena je kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

U četvrtak, 19. ožujka, oko 13.30 sati, u mjestu Gušće na sisačkom području, došlo je do samozapaljenja suhih bala sijena spremljenih ispod improvizirane drvene nadstrešnice vlasništvo 33-godišnjaka. U požaru je izgorjelo oko 45 komada bala sijena i nadstrešnica. Požar su ugasili vatrogasci JVP Sisak, DVD Gušće i Kratečko, a prilikom gašenja požara lakše je ozlijeđen 64-godišnjak. Vlasnik materijalnu štetu procjenjuje na oko 10.000 kuna.

U četvrtak, 19. ožujka, oko 17.30 sati, u Ulici Marijana Cvetkovića u Sisku, policijski službenici zaustavili su osobni automobil njemačkih registracija, kojim je upravljao 23-godišnjak iz Siska pod utjecajem alkohola od 1,81 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenog prekršaja.

U državnom lovištu na području mjesta Šišinec, općina Lekenik, nepoznati počinitelj je sa srijede na četvrtak, 18./19. ožujka, iz vatrenog oružja za vrijeme lovostaja odstrijelio srnu te ju ostavio na mjestu odstrela. Nastala materijalna šteta bit će poznata po primitku odštetnog zahtjeva, a za počiniteljem ovog kaznenog djela protuzakoniti lov i ribolov intenzivno se traga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X