Izbornik
stipendijedva

Poznati dobitnici županijskih studentskih i srednjoškolskih stipendija

SMŽ – Poznati su dobitnici studentskih i srednjoškolskih stipendija koje Sisačko – moslavačka županija dodjeljuje za ovu akademsku odnosno školsku godinu.

Bit će dodijeljeno 30 stipendija redovitim studentima u godišnjem iznosu od 5 tisuća kuna i to za svaku godinu školovanja. S područja Petrinje to su Andro Petrović, Marija Pavičić, Lucija Lamza, Lorena Horvatić i Petar Tonković iz Novog Selišta.

Dodijelit će se i 25 srednjoškolskih stipendija u godišnjem iznosu od 4 tisuće kuna. S područja Petrinje ovu stipendiju dobila je samo Iva Kardaš.

Osim redovnih stipendija Županija je dodijelila i 7 jednokratnih stipendija redovitim studentima u iznosu od 5 tisuća kuna.

Odluku o dodjeli stipendija i rang listu možete pogledati ovdje.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Zguštati će s vama prvu jutarnju kavu ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas te podijeliti s vama i zanimljivosti i sve važne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X