vukovićtekst

Petrinjska policija najavljuje preventivno-represivne akcije u kolovozu

PETRINJA – Na osnovi analiza prometnih nesreća u mjesecu srpnju, policija je sastavila plan preventivno-represivnih akcija za kolovoz o kojem je izvijestio Miroslav Vuković, djelatnik za prometnu preventivu Policijske postaje Petrinja:

„U petak, 05. kolovoza, od 18 do 22 sata, imamo nadzor prometovanja biciklista. U subotu, 06. kolovoza od 16 do 20 sati pojačano ćemo nadzirati brzinu kretanja vozila i prometovanje vozača mopeda i motocikala. Sa subote na nedjelju, 13./14. kolovoza od 23 sata do 3 sata ujutro pojačano ćemo nadzirati alkoholiziranost sudionika u prometu i brzinu kretanja vozila, a u srijedu, 17. kolovoza na području cijele PU sisačko-moslavačke bit će proveden 24-satni nadzor nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje. Sa subote na nedjelju, 20./21. kolovoza od 22 sata do 2 sata ujutro pojačano ćemo nadzirati alkoholiziranost sudionika u prometu. U srijedu, 24. kolovoza od 17 do 21 sat kontrolirat ćemo prometovanje vozača mopeda i motocikala. U subotu, 27. kolovoza od 17 do 21 sat ponovno će biti proveden pojačani nadzor prometovanja vozača mopeda, motocikala te bicikala. U subotu, 29. kolovoza na području cijele PU sisačko-moslavačke bit će proveden 24-satni nadzor korištenja sigurnosnog pojasa tijekom vožnje.“

Vuković je još dodatno naglasio kako će policija u razdoblju od 8. do 15. kolovoza pojačano nadzirati brzinu kretanja vozila.

 

Matea Kezić

Matea Kezić

Višegodišnje iskustvo u radu u medijima kao voditeljica i novinarka odlučila je pokazati u našem okruženju Petrinjskog radija i Portala53. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X