Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
petrinjska bolnica 02

Bolnički restoran u Petrinji osposobljen za primanje pacijenata s plućnim bolestima

PETRINJA – Na upućeni zahtjev za pomoć Odjelu za plućne bolesti Bolnice u Petrinji, koji je Stožeru civilne zaštite Karlovačke županije, uputio ravnatelj Opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ iz Siska, odazvale su se Općine Vojnić i Krnjak. Brzom zajedničkom organizacijom i radom, u samo četiri dana, stavili su u funkciju privremeni Odjel za plućne bolesti Bolnice u Petrinji.

Kao sastavni odjel Opće bolnice „dr.Ivo Pedišić“ iz Siska, Odjel za plućne bolesti Bolnice u Petrinji, kao i cijela bolnica, tijekom razornih potresa, pretrpjeli su teška oštećenja. Kao alternativni prostor za navedeni Odjel odabran je bolnički restoran koji je bio najsigurniji prostor za preuređenje.

Odjel je otvoren i spreman za primitak prvih pacijenata s akutnim upalama dišnog sustava, pogoršanja KOPB-a i astme.

 

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X