img

Donacija Zaklade Diane i Anice Zajec Prvoj OŠ Petrinja

PETRINJA  – U ime petrinjske Prve osnovne škole ravnatelj Robert Groza preuzeo je u petak, 10. rujna u Zagrebu vrijednu donaciju koju je školi uručio gospodin Srečko Zajec.

Donirani tableti će pomoći u organizaciji nastave informatike. – kazao je Groza te Zakladi Diane i Anice Zajec još jednom, u ime svih učenika škole, zahvalio i izrazio nadu u nastavak suradnje.

“U ime Zaklade Diane i Anice Zajec želim izraziti zadovoljstvo zbog sklopljene suradnje s I. OŠ Petrinja koja je u nedavnom potresu trajno izgubila svoju zgradu, a što neizmjerno otežava izvođenje nastave i svih ostalih pratećih aktivnosti. Zaklada se u svojem radu fokusira na podupiranje tehnološke komponente u edukaciji mladih u obrazovnom sustavu pa se iz tog razloga nadamo da će ova donacija školarcima barem malo olakšati cjelokupnu situaciju, ali ih i dodatno motivirati da istražuju prirodne znanosti. Za kraj želim uputiti zahvale svim partnerima i podupirateljima rada zaklade, a prvenstveno Centru za vozila Hrvatske. Dodatno, zahvaljujem se i ravnatelju Robertu Grozi te ostavljam otvorena vrata za sve dodatne oblike suradnje u budućnosti.” – izjavio je u prigodi Srečko Zajec.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X