glinakosarka2022

Glina domaćin Međunarodnog košarkaškog turnira

GLINA – Košarkaški klub Glina 3.i 4.rujna ove godine organizira Međunarodni košarkaški turnir za dječake do 13 godina, a sve to u znak sjećanja na prerano preminulog osnivača kluba Željka Klobučara Klobija.

Tako će Grad Glina početkom rujna na dva dana postati sportski centar županije te košarkaški centar Hrvatske, a ono najvažnije je da će postati okupljalište 200-tinjak djece s ovog dijela Europe.

Grad Glina ugostit će tako ekipe iz Hrvatske, BiH, Slovenije i Mađarske, a one su redom uz domaćina Glinu: Cibona Zagreb, Cedevita Junior, Dubrava, Bosco, Novi Zagreb, Zadar, Škola košarke Dražen Petrović, Split, Krka Novo Mesto, Ilidža Sarajevo i Ratgeber Akadémia.

“Iz grada koji je kroz povijest pretrpio brojna razaranja, tako će se barem na dva dana poslati poruka zajedništva, poruka da na mladima svijet ostaje i da život u ovom gradu nije stao”, poručuju iz Košarkaškog kluba Glina dodavši kako su turnir podržala brojna košarkaška imena poput: Gordana Giričeka, Bojana Bogdanovića, Jasmina i Dine Repeše, Dražena Anzulovića, Roka Stipčevića, Damjana Rudeža, Milana Karakaša, Lovre Mazalina, Roka Ukića, Ivice Zubca, Bariše Krasića, Braće Žižić, Ante Nazora, Andra Knege, Tomislava Buljana, Mihovila Nakića, itd.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X