Share on facebook
Share on twitter
potres2912202062

Javni poziv za odobravanje financiranja najamnine za zamjenski stan otvoren do 11.svibnja

Na sjednici Vlade Republike Hrvatske, 18. veljače 2021. godine donesena je Odluka o financiranju najamnine za stambeno zbrinjavanje osoba čije su nekretnine stradale u potresima na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije i Karlovačke županije.

Temeljem Odluke raspisan je Javni poziv za odobravanje financiranja najamnine za zamjenski stan – područja pogođena potresom grad Zagreb, Krapinsko-zagorska županija, Zagrebačka županija, Sisačko-moslavačka županija i Karlovačka županija. Javni poziv je otvoren do 11.svibnja ove godine.

Detaljnije informacije potražite OVDJE.

Sve informacije oko financiranja najamnine možete dobiti i na broj telefona 01/6448-900 ili putem elektroničke pošten na [email protected].

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

close-link
X