vmograberje

Konstituirano Vijeće mjesnog odbora Graberje

PETRINJA – U Velikoj vijećnici Grada Petrinje, od ukupno 29, održana je četvrta konstituirajuća sjednica za Vijeće Mjesnog odbora Graberje.

U ime domaćina pozdravio ih je Nenad Radošević, predsjednik Gradskog vijeća Grada Petrinje, koji je na početku podsjetio kako su izbori provedeni 27. listopada 2019. godine, te je nastavio: „Kod vas je u Graberju situacija bila očito dogovorna i pozdravljam te oblike suradnje. Na početku ćemo izvršiti prozivku : Tihomir Bunjan, Stjepan Kušan, Ivan Majcek, Vlado Brkljačić i Joso Škrljac. Nakon što dam riječ gospodinu Bunjanu, koji vodi dalje sjednicu na temelju toga što je na listi bio nositelj. On će predložiti dnevni red, nakon toga ide usvajanje prijedloga pravila po kojem vijeća funkcioniraju i druga točka će biti izbor predsjednika Mjesnog odbora“, kazao je uvodno Radošević.

Nakon toga vođenje sjednice preuzeo je Tihomir Bunjan, te je jednoglasno usvojen Prijedlog pravila Vijeća mjesnog odbora Graberje, a onda se pristupilo tajnom glasovanju za predsjednika Vijeća, nakon kojeg je Nenad Radošević konstatirao kako je jednoglasno za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Graberje izabran Tihomir Bunjan.

Novoizabrani predsjednik se zahvalio na povjerenju, uz nadu kako će ga opravdati svojim radom i doprinosom u suradnji s Gradom Petrinja.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X