Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
bolnicasisak2020

Novi dan bez novoboljelih pacijenata, jedna osoba ozdravila

Kako su priopćili iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, na današnji dan u našoj županiji nemamo novooboljelih pacijenata od zarazne bolesti COVID-19, dok je jedna osoba ozdravila.

Tako su u našoj županiji do sada potvrđena 33 pacijenta pozitivna na COVID-19, dok je do sada ozdravilo 16 pacijenata, što znači kako je na području naše županije još uvijek 17 pozitivnih pacijenata.

„Kako je primijećeno „opuštajuće“ ponašanje ljudi, podsjećamo kako i dalje su na snazi epidemiološke mjere prema naputcima Nacionalnog kriznog Stožera. Apelira se na sve stanovnike neka provode socijalno odgovorno ponašanje i dosljedno provode sve preporuke i naputke Nacionalnog kriznog Stožera“, ističu iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X