policijastopnaslov

Policija je opet imala pune ruke posla s alkoholiziranim vozačima

MOŠĆENICA – U Ulici Braće Radić u Mošćenici jučer oko 20 sati i 25 minuta dogodila se prometna nesreća. Do nesreće je došlo kada je 27-godišnji vozač iz Petrinje, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija, za vrijeme dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,21 promila. On je vozeći unatrag udario u parkirano osobno vozilo.

Jutros pet minuta iza ponoći na raskrižju Ulice Petra Krešimira i Ante Starčevića u Mošćenici, također se dogodila prometna nesreća. Do nesreće je došlo kada je 49-godišnji vozač iz Petrinje, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,33 promila. On je, dolaskom do raskrižja, prilikom skretanja prednjim dijelom vozila udario u rubnjak uslijed čega je došlo do oštećenja vozila. Nakon toga napustio je mjesto događaja, ali je naknadno pronađen.

Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozači su smješteni u posebne prostorije nadležnih policijskih postaja, a protiv njih nadležnom Općinskom sudu bit će podnijeti optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja.

Jučer oko 23 sata, u mjestu Mahovo dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Do nesreće je došlo kada je 30-godišnji vozač s područja Siska, upravljao osobnim vozilom sisačkih registracija pod utjecajem alkohola od 2,12 promila. On je u namjeri polukružnog okretanja, sletio u kanal.

Također jučer, oko 22.35 sati, u mjestu Dužica, policijski službenici su zaustavili osobno vozilo zagrebačkih registracija kojim je upravljao 26-godišnjak s područja Zagreba pod utjecajem alkohola od 1,68 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

U nedjelju, 17. svibnja, u večernjim satima, na nogometnom igralištu osnovne škole u Ulici kralja Zvonimira u Sisku, nepoznati počinitelj je vozeći se osobnim vozilom oštetio plastičnu podlogu kojom je obloženo igralište. Od odgovorne osobe koja štetu procjenjuje na oko 5000 kuna zaprimljena je kaznena prijava.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X