Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore2

Policija pronašla kradljivce mobitela, zabilježene i dvije nove provale

SISAK – Policijski službenici Policijskih postaja Sisak i Sunja dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 18 i 19 godina. Naime, njih se sumnjiči da su u subotu, 23. svibnja oko 1 sat iza ponoći ukrali mobitel 26-godišnjeg vlasnika. Protiv njih slijedi prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Sisku.

Jučer, 27. svibnja, u poslijepodnevnim satima nepoznati počinitelj je u Sisku, ušao u otključanu kuću 84-godišnjeg vlasnika i ukrao novac i zlato. Od oštećenog je zaprimljena kaznena prijava, a za kradljivcem se traga.

S utorka na srijedu, 26./27. svibnja, nepoznati je počinitelj u Sisku provalio u podrum 53-godišnjeg vlasnika i ukrao veću količinu radnog alata. Od oštećenog, koji štetu procjenjuje na oko 5000 kuna zaprimljena je kaznena prijava, a za počiniteljem se traga.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X