Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
policijauniverzalnagore

Policija provela kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave

HRVATSKA KOSTAJNICA – Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave, policija je provela kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca. Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 61-godišnjak kao vlasnik trgovačkog društva s područja Hrvatske Kostajnice, suprotno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, izradio lažnu propusnicu koju je potom izdao i dao 59-godišnjaku koji nije zaposlen u njegovom trgovačkom društvu, a koju je dana 3. travnja, 59-godišnjak uporabio kao pravu na kontrolnom punktu, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke.  Osumnjićeni će biti kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X