policijauniverzalnagore

Policija provela kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave

HRVATSKA KOSTAJNICA – Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave, policija je provela kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca. Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 61-godišnjak kao vlasnik trgovačkog društva s područja Hrvatske Kostajnice, suprotno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, izradio lažnu propusnicu koju je potom izdao i dao 59-godišnjaku koji nije zaposlen u njegovom trgovačkom društvu, a koju je dana 3. travnja, 59-godišnjak uporabio kao pravu na kontrolnom punktu, na području Policijske uprave sisačko-moslavačke.  Osumnjićeni će biti kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X