policijastopnaslov

Policija u Odri Sisačkoj zaustavila vozača koji je vozio sa 1,65 promila

SISAK – Policija je sinoć oko 1 sati i 30 minuta u Odri Sisačkoj zaustavila osobni automobil zagrebačkih registracija kojim je upravljao 37-godišnjak iz Siska pod utjecajem alkohola od 1,65 promila. Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaja, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja.

S ponedjeljka na utorak, 9./10. prosinca, u Sisačkoj ulici u Kutini, nepoznati počinitelj je provalio u spremnik goriva kamiona te istočio i ukrao oko 200 litara goriva. Od odgovorne osobe zaprimljena je kaznena prijava zbog teške krađe te se traga za počiniteljem.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X