policijauniverzalnagore

S parkiranih vozila u Sisku krali registarske pločice

SISAK – Sisačka policija provela je kriminalističko istraživanje nad dvojicom 18-godišnjaka koje se sumnjiči da su počinili više kaznenih djela krađa i oštećenje tuđe stvari.

Naime, njih se sumnjiči da su s nedjelje na ponedjeljak, 29./30. ožujka, s različitih adresa na području grada Siska, s parkiranih osobnih vozila ukrali 14 registarskih pločica, počinivši ukupnu štetu od više tisuća kuna. Registarske pločice su oduzete i bit će vraćene vlasnicima.

Nadalje je utvrđeno da su istoga dana, u Ulici Marka Marulića, na osobnom vozilu vlasništvo 55-godišnjaka, razbili zadnje vjetrobransko i bočno staklo. Materijalnu štetu vlasnik procjenjuje na oko 5000 kuna, a oni će biti kazneno prijavljeni zbog oštećenja tuđe stvari.

Slađana Marković

Slađana Marković

Dugogodišnja novinarka i radijska voditeljica s bogatim iskustvom u ovom poslu, što potvrđuju i brojne nagrade struke. Osim što je u novoj redakciji zadužena za novinarski dio posla, uskoro će slušatelji Petrinjskog radija moći uživati i u njezinom glasu u našem radijskom eteru.

NAJNOVIJE VIJESTI

X