Izbornik
ribolovsunjago19

Športska ribolovna udruga Bjelka GME iz Sunje državni prvak u ribolovu

SUNJA – Športsko ribolovna udruga Bjelka GME iz Sunje osvojila je naslov državnog prvaka u ribolovu u disciplini lov ribe udicom na plovak. Liga Hrvatskog športskog ribolovnog saveza odvijala se kroz 12 kola u kojima je sudjelovalo 12 ekipa.

Ekipa Športske ribolovne udruge Bjelka GME iz Sunje osvojila je naslov uvjerljivom pobjedom sa 28 negativnih bodova ispred Športskog ribolovnog kluba Varaždin iz Varaždina koji su osvojili 49 negativnih bodova, dok je trećeplasirana ekipa bilo Sportskog ribolovnog društvo TSH iz Čakovca sa 62 osvojena negativna boda.

Pojedinačni prvak Hrvatske postao je Domagoj Ceković iz Siska, član udruge Bjelka GME iz Sunje, a viceprvak je također član ove udruge Dejan Vondrak iz Pakraca. Za ekipu su nastupili još Dino Hrenar iz Petrinje koji je osvojio ukupno šesto mjesto pojedinačno i Mario Pejaković iz Nove Gradiške koji je osvojio deseto mjesto pojedinačno.

 

Ovo je izniman uspjeh ekipe Bjelke GME iz Sunje čime su ostvarili pravo nastupa na Svjetskom prvenstvu u ribolovu za klubove koje se iduće godine održava u Srbiji. Također Domagoj Ceković, Dejan Vondrak i Dino Hrenar plasirali su se u reprezentaciju Hrvatske u lovu ribe te će  nastupati dogodine na svjetskom prvenstvu nacija u Italiji.

Ekipa Bjelke GME iz Sunje najtrofejnija je ekipa Hrvatske u sportskom ribolovu, te su u posljednje četiri godine naslov prvaka države osvajali tri puta, a ovo je osmi naslov ukupno.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X