Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
driveintestiranje

Stožer potvrdio 99 novozaraženih COVID-om 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo 99 novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Radi se o 39 osoba s područja Siska, 23 osobe s područja Kutine, 13 osoba s područja Popovače, 12 osoba s područja Petrinje, šest osoba s područja Novske, tri osobe s područja Sunje, te po jednoj osobi s područja Lekenika, Velike Ludine i Lipovljana.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, ističu i danas iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Prema jučerašnjim podacima sa službene stranice koronavirus.hr, u našoj Sisačko-moslavačkoj županiji aktivna su 344 slučaja zaraze koronavirusom, dok se tim virusom do sada zarazilo 10 884 osobe, a od posljedica zaraze je preminulo 113 osoba.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X