Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
covidnaslov

U županiji danas 104 novooboljele osobe, od toga njih 12 s područja Petrinje

SISAK – U Sisačko-moslavačkoj županiji, na današnji dan (28.11.2020.) imamo sto i četiri novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o šezdeset i šest osoba s područja grada Siska, dvanaest osoba s područja grada Petrinje, sedam osoba s područja grada Gline, pet osoba s područja grada Hrvatska Kostajnica, četiri osobe s područja grada Novske, tri osobe s područja općine Martinska Ves, dvije osobe s područja općine Sunja, jednoj osobi s područja općine Gvozd, jednoj osobi s područja grada Kutine, jednoj osobi s područja grada Popovače, jednoj osobi s područja općine Lipovljani te jednoj osobi s područja općine Velika Ludina.

Iz Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije apeliraju: „Molimo sve žitelje neka se pridržavaju mjera i preporuka Nacionalnog i Županijskog stožera jer na taj način ostaju odgovorni prema sebi i zdravlju drugih.“

Kristina Jakopović

Kristina Jakopović

Urednica, novinarka i voditeljica Petrinjskog radija i Portala 53. Umjesto u učiteljske vode, Kristina se odlučila za novinarstvo. Slušatelji je ponekad mogu ćuti i u radijskom eteru, no danas je ipak najviše posvećena marketingu. Osim nekoliko priznanja za nekadašnji Petrinjski list, naša Kristina je dobitnica i brojnih drugih strukovnih nagrada.

NAJNOVIJE VIJESTI

X