more

Više od 600 učenika besplatno će ljetovati u Splitsko-dalmatinskoj županiji

SISAK – Na aktualnom satu Županijske skupštine vijećnik Mario Markić je postavio pitanje koliko će učenika četvrtih razreda svih osnovnih škola s područja županije ove godine besplatno ljetovanje u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je kazao kako je besplatno ljetovanje primjer dobre suradnje Splitsko-dalmatinske i Sisačko-moslavačke županije.

„Mi smo dalje razvijali suradnju i u razgovoru s njim ja sam predložio da ove godine ljetuju učenici s područja Sisačko-moslavačke županije, obzirom da imamo učeničke domove na području Splitsko-dalmatinske županije koji su na atraktivnim lokacijama. Razgovarali smo o tome da osiguramo ljetovanje za sve učenike četvrtih razreda osnovnih škola s područja Sisačko-moslavačke županije, bez obzira tko je osnivač, Sisačko-moslavačka županija, Grad Sisak ili Grad Kutina. To smo i učinili. Imamo više od 600 učenika koji su se javili za ljetovanje na području Splitsko-dalmatinske županije“, rekao je Celjak.

Učenici četvrtih razreda svih osnovnih škola na području županije tako će imati priliku besplatno ljetovati u Splitsko-dalmatinskoj županiji u srcu sezone jer na raspolaganju imaju dva termina, od 13.do 18.srpnja te od 20.do 25.srpnja ove godine.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X