policijastopnaslov

Vozio pod utjecajem alkohola od 1,84 promila

NOVSKA – Policijski službenici su u srijedu 25.ožujka oko 18 sati i 30 minuta u blizini mjesta Kozarice na novljanskom području, zaustavili osobno vozilo, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,84 promila, upravljao 58-godišnjak s područja Novske.

Kako je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje, a protiv njega nadležnom Općinskom sudu bit će podnijet optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja.

Drugi dan za redom na području naše Sisačko-moslavačke županije policija nije zabilježila niti jedno kazneno djelo, a u protekla 24 sata nije zabilježena niti jedna prometna nesreća.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X