Share on facebook
Share on twitter
driveintestiranje

Stožer potvrdio dvije novozaražene osobe COVID-om 19

Prema podacima Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, u našoj županiji na današnji dan imamo dvije novooboljele osobe od zarazne bolesti COVID-19. Radi se o jednoj osobi s područja grada Petrinje i jednoj osobi s područja grada Kutine.

„Molimo sve stanovnike za razumijevanje i odgovornost te neka se i dalje pridržavaju odluka i mjera Nacionalnog stožera kako bi spriječili daljnje širenje ove zarazne bolesti“, ističu i danas iz županijskog Stožera.

Prema trenutnim podacima sa službene stranice koronavirus.hr, u našoj Sisačko-moslavačkoj županiji aktivno je 26 slučajeva zaraze koronavirusom. Do sada se ovim virusom zarazilo 11 636 osoba, dok je od posljedica zaraze preminulo 113 osoba.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X