Izbornik
apiospetrinja

U nastavku donosimo niz korisnih informacija koje stižu iz APIOS benzinskih servisa

‘U APIOS-u se vodimo motom – samo najbolje dovoljno je dobro za vaš automobil i siguran dolazak do cilja. Zato na svih 25 APIOS benzinskih servisa, pa tako i na APIOS-u u Petrinji, nudimo isključivo premium A-Motion goriva obogaćena najnovijom generacijom aditiva našeg brand partnera OMV-a, ističe Ivana Kulaš, direktorica maloprodaje APIOS-a, tvrtke u 100%-tnom hrvatskom vlasništvu, koja je od osnutka 2009. godine do danas, postigla značajno širenje svoje mreže benzinskih servisa, kao i veleprodajne mreže.

A-MOTION- prvak u kvaliteti

A-Motion premium goriva su standardna goriva s dodanim paketom aditiva osmišljenim od strane OMV-a. Aditiv „detergent“ čisti sustav napajanja i izgaranja goriva od zaostalih nečistoća i čađe. Rezultat je čišći motor te smanjeno trenje, odnosno otpor pri kretanju klipa u cilindru motora. Glavni učinak tog procesa je smanjenje potrošnje goriva i poboljšanje performansi motora.  Naši vjerni kupci, kao i profesionalci u oktanskim sportovima, okupljeni u APIOS Racing team, u praksi potvrđuju taj rezultat.  Anti korozivni aditiv štiti sustav napajanja i izgaranja goriva od korozije, čime se produljuje vijek trajanja rezervoara, pumpe goriva i svih drugih pripadajućih dijelova. Tako se produljuje potreban period servisiranja istih, a to, naravno, direktno utječe na troškove održavanja automobila. „Anti foaming“ ili aditiv protiv pjenjenja goriva ima praktičnu primjenu u procesu točenja goriva. Naime, normalna pojava pri točenju u rezervoar je pjenjenje goriva. Kad sigurnosni sustav na agregatu detektira da je rezervoar pun, automatski prekine proces punjenja, bez obzira što je određena količina goriva u naravi pjena. „Anti foaming“ aditiv utječe na brzo nestajanje pjene, što omogućuje točenje veće količine goriva pri jednom punjenju. To može biti jako bitno, pogotovo kod teretnih vozila kod kojih ta „dodatna“ količina, obzirom na kapacitet rezervoara, seže i do desetak litara.

APIOS PROGRAM VJERNOSTI ZA KUPCE

Poslovnim kupcima APIOS nudi fleksibilnost i pogodnosti u plaćanju, kroz paket A-card kreditnih kartica uz odgodu plaćanja po dogovorenom limitu na osnovi sredstva osiguranja. A-card debitnim karticama kupcima je omogućena avansna uplata uz odobrenje popusta po litri, čiji postotak se dogovara ovisno o godišnjoj potrošnji. Za manje tvrtke, OPG-ove i obrte, APIOS je kreirao Bonus karticu putem koje se prilikom svakog točenja i plaćanja računa na APIOS benzinskim servisima ostvaruje popust na točenje goriva, dogovoren prema predviđenoj godišnjoj potrošnji.

Za fizičke osobe su rezervirane Loyalty A-Card koje omogućuju razne pogodnosti APIOS-ovim kupcima, te Gift A-card u funkciji poklona za gorivo te drugih artikala i usluga na APIOS benzinskim servisima.

Po izboru nezavisnog švicarskog certifikacijskog tijela Icertus, APIOS je nositelj certifikata Customer’s Friend koji nagrađuje izvrsnost u području razine usluge, uvažavanja potreba i odnosa prema kupcima. 

‘Sve smo to ostvarili zahvaljujući našem timu koji vjeruje da ‘mali’ mogu postati ‘veliki’ te da Hrvatska zaslužuje još jednog ozbiljnog distributera na karti benzinskih servisa. Ovim putem se zahvaljujem i Gradu Petrinji koji je omogućio da nastavimo našu misiju distribucije vrhunske kvalitete domaćim kupcima.“ zaključila je Ivana Kulaš.

SPONZORIRANI ČLANAK

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X