Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
20200211_130629TE

Bliži se Siscia karneval

SISAK – U ponedjeljak 24.veljače nas očekuje Siscia karneval u dvorani Brezovica. Riječ je o projektu udruge Aria koja želi pokrenuti godišnje događanje upravo u Sisačko-moslavačkoj županiji u kojoj ne postoji ništa slično. Direktor festivala Toni Eterović nam je rekao kako će događanje izgledati:

„Veliki razglas i light. Radimo rock spektakl u kojem ćemo uživati i lijepo slušati, gledati red zvijezde, red talenta, a sve u cilju da se zabavimo i da popunimo ovu prazninu u zimskom vremenu gdje su ljudi i malo depresivni i malo izlaze.“

Jedna od ideja manifestacije je predstaviti lokalne glazbene talente uz pomoć etabliranih zvijezdi. Audicija je održana u Glazbenoj školi u Sisku, a njoj su prošla i domaća imena Lovro Bučar, Laura Sučec, Ana Križanić, Ivan Novak, Ivana Trogrlić, Dominik Štefančić.

Eterović nam je opisao kako će to izgledati:

„Neno Belan izađe sa svojim velikim hitom, otpjeva ga. Nakon njega izlazi mladi talent koji pjeva njegovu drugu pjesmu. Tu je Neno da ga bodri, potakne i da dignemo dvoranu na noge.“

Marin Fran

Marin Fran

Glavni urednik informativnog programa Petrinjskog radija. Osim o informativnom programu, Marin Fran je posvećen i radijskom programu, tako da osim pisanja vijesti, Marin je i voditelj te urednik nekoliko emisija u programu Petrinjskog radija, kao što su emisija Trenica, A sada vi te Zvona Svetog Lovre.

NAJNOVIJE VIJESTI

X