pet-mar

Novim pobjedama nastavljeno nadmetanje Siska i Petrinje u 2. HRL-Sjever

PETRINJA – Rukometaši Petrinje, u 11. kolu Druge hrvatske rukometne lige – Sjever, ugostili su momčad Marofa od koje su bili bolji 35:27.

Za Petrinjce start baš i nije počeo najbolje jer tek su u 10. minuti došli do poravnanja (6:6) nakon što su do tada gosti imali pogodak ili dva prednosti, a u istoj minuti su i poveli, te na polovici prvog dijela imali i +5 (12:7) što je bilo dovoljno za mirniju završnicu i tri pogotka „viška“ na odmoru (15:12).

U drugom dijelu više nije bilo neizvjesnosti i samo je bilo pitanje koja će biti konačna razlika, jer sredinom drugog poluvremena imali su nedostižnih +12 (29:17) što je na kraju dovelo do „komotnih“ +8 (35:27).

Gostima, što se samog rezultata tiče, nije pomoglo niti deset pogodaka Patrika Ipše, najefikasnijeg strijelca susreta jer su njegovi suigrači bili daleko skromnijeg učinka, dok je u domaćim redovima gostujuću mrežu najčešće (9) pogađao Dorian Pijalović kojeg su, s dva puta po šest, pratili Matija Balija i Antonio Čunčić.

Tome još treba pridodati i uspješne obrane vratara od kojih su petrinjski „upisali“ 14 (Nenadić 9, Demić 5), a gostujući 9 (Žnidarić 6, Miličević 3).

Ovom pobjedom Petrinjci (18), uz rukometaše Siska (19), kroje vrh prvenstvene ljestvice, dok je momčad Rugvice (15), nakon poraza, došla na zaostatak od tri, odnosno četiri boda.

 
Google Photos Refresh Token invalid. Please authenticate from Photonic → Authentication.
Error encountered during authentication:
{
  "error": "disabled_client",
  "error_description": "The OAuth client was disabled."
}
See here for documentation.
Ivica Mioković

Ivica Mioković

Urednik, novinar i radijski voditelj na Petrinjskom radiju i Portalu 53. Novinarstvom se bavi više od 30 godina, a bogatu novinarsku karijeru ispunio je brojnim člancima i emisijama. Danas, osim novinarskog posla i izvještavanja sa brojnih terena, je glavni urednik sportske redakcije Petrinjskog radija i Portala 53, te vodi i uređuje sportsku emisiju Treće poluvrijeme.

NAJNOVIJE VIJESTI

X