potres 082021 (5)

Više od 40 tisuća prijavljenih šteta, a od pregledanih objekata 65% njih je uporabljivo

Na temelju ažuriranih ArcGIS podataka, nakon razornih potresa koji su pogodili naše područje krajem prošle godine, građani su prijavili štetu na 40.006 objekata dok su statičari do sada uspjeli pregledati 38.011 objekata.

Neuporabljiva zbog vanjskih utjecaja ili zbog oštećenja su 4.685 objekata, dok je privremeno neuporabljivo zbog potrebnog detaljnog pregleda ili potrebnih mjera hitne intervencije ukupno 8.282 objekta.

Uporabljiva bez oštećenja su 704 objekta, uporabljivo bez ograničenja je 7.299 objekata, dok je uporabljivo s preporukom o postupanju 17.041 objekata.

Kada se pogleda ukupno (bez ograničenja, bez oštećenja ili s preporukom o postupanju) uporabljivo je 25.044 objekata što je 65% od do sada pregledanih objekata.


 

Monika Perlic

Monika Perlic

Monika Perlić, novo je mlado lice u programu Petrinjskog radija. Radijsko iskustvo stjecala je na drugim radio postajama, a od sada ju svakodnevno možete slušati u našem programu. Budit će vas rano ujutro ili vam poslijepodnevne sate učiniti opuštenijima, nasmijavati vas ili vam uljepšati dan svojim osmijehom, naravno, i davati vam uvijek i na vrijeme sve potrebne informacije.

NAJNOVIJE VIJESTI

X