Izbornik
Share on facebook
Share on twitter
gradskaupravapetrinja

Raspisan Natječaj za dodjelu javnih priznanja Grada Petrinje

PETRINJA – Odbor za dodjelu javnih priznanja Grada Petrinje objavio je Natječaj za dodjelu javnih priznanja Grada Petrinje za 2020.godinu. Odbor poziva građane, javne i druge djelatnike u znanosti, prosvjeti, kulturi i drugim područjima društvenog života, trgovačka društva, ustanove i druge pravne osobe, udruge gospodarstvenika i obrtnika, udruge građana, vjerske zajednice te tijela Grada Petrinje ovlaštena za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada da predlože kandidate.

I ove godine će biti dodijeljena javna priznanja : proglašenje počasnim građaninom Grada Petrinje, Nagradu Grada Petrinje za životno djelo, Nagradu Grada Petrinje, Plaketu Grada Petrinje i Grb Grada Petrinje. Kriteriji za dodjelu javnih priznanja propisani su odredbama Odluke o javnim priznanjima Grada Petrinje

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja s navođenjem konkretnih prijedloga za dodjelu pojedinačnih priznanja upućuju se u pisanom obliku i moraju biti obrazloženi. Obrazloženje prijedloga mora sadržavati osnovne podatke o osobi, skupini osoba ili pravnoj osobi koja se predlaže za dodjelu javnog priznanja te iscrpan opis i prosudbu njihove djelatnosti i  postignutih rezultata, kao i druge relevantne dokaze i razloge za dodjelu javnog priznanja, uz potpunu adresu sjedišta odnosno prebivališta predloženika.

Grad Petrinja za jednu kalendarsku godinu može dodijeliti najviše jednu Nagradu Grada Petrinje za životno djelo, dvije Nagrade Grada Petrinje fizičkim osobama i jednu pravnoj osobi, dvije Plakete Grada Petrinje fizičkim osobama i dvije Plakete pravnim osobama te dva priznanja Grb Grada Petrinje fizičkim osobama, odnosno dva priznanja za pravne osobe.

Natječaj je otvoren u roku od 20 dana od dana objave na web stranici Grada Petrinje. Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja Grada Petrinje sa svim potrebnim prilozima dostavljaju se na adresu: Grad Petrinja, Odbor za dodjelu javnih priznanja, I. Gundulića 2, 44 250 Petrinja, s naznakom “PRIJEDLOG ZA DODJELU JAVNIH PRIZNANJA – NE OTVARATI”. Odluku o dodjeli javnih priznanja Grada Petrinje donosi Gradsko vijeće.

Mario Gršić

Mario Gršić

Svoj put na Petrinjskom radiju počinje 2009.godine kada prvotno započinje rad u ovom mediju putem Student servisa, a u stalni radni odnos primljen je 2014.godine. Od tada je osim u radijskom eteru i na novinarskim terenima te uređuje i vodi nekoliko emisija. Direktor Petrinjskog radija postaje 2016.godine.

NAJNOVIJE VIJESTI

X